Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u zelf via het contactformulier een vraag stellen. Vragen over gezondheid zijn sterk afhankelijk van persoonlijke omstandigheden. Het is erg moeilijk om op dit soort vragen op afstand en per e-mail een verantwoord antwoord te geven, zeker als het om ernstige problemen gaat. Voor zulke gezondheidsvragen is de huisarts de aangewezen persoon. Als het gaat om voeding in relatie tot gezondheid, dan kan een diëtist een gedegen advies geven.

Wanneer in de oplosbare vorm een goede effectieve dosering silicium zit zal er een lichte metaalsmaak geproefd kunnen worden.

Na opening van een fles kan men voor de werking ervan het beste de fles binnen 2 maanden gebruiken. Het is daarna nog wel houdbaar maar minder werkzaam.

Dit is zeer afhankelijk waarvoor men silicium wilt gebruiken. Een en ander kunt u vragen via het contactformulier.

Zover bekend kent silicium geen bijwerkingen.

Bij de betere vitaminespeciaalzaken of reformhuizen. Natuurlijk zijn er ook webwinkels waar u silicium kunt aangeschaffen.
Hier noemen wij er enkele:

 

Silicium maakt een verbinding met glas, metaal of aardewerk en is dan minder goed beschikbaar voor het lichaam. Daarom kan een goed organisch silicium nooit samengaan met glas o.i.d.